Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o Richardzie Kuklinskim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Richard Kuklinski (ur. 11 kwietnia 1935 w Jersey City, zm. 5 marca 2006 w Trenton) amerykański mafiozo polskiego pochodzenia, płatny morderca dla rodziny Gambino, nosił pseudonim The Iceman (ang. człowiek z lodu). Szacuje się, że w przeciągu 30 lat zamordował ponad 200 osób, a pierwszego morderstwa dokonał mając 13 lat.

http://www.youtube.c...h?v=jNuSQiprnbs

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Wg. mnie zabójstwo na zlecenie to nie to samo co morderstwo. Zabójstwo = wszystko clean - 1 kulka i po sprawie. Morderstwo = jakiś psychol - tortury - bestialstwa itp.

/gif

Bywalec
Opublikowano

Nikt tym ludziom życia nie przywróci.

Teraz pewnie przesiedzi resztę swojego życia w więzieniu.

Moim zdaniem zamachowcy są potrzebni. ;s

Opublikowano

Wg. mnie zabójstwo na zlecenie to nie to samo co morderstwo. Zabójstwo = wszystko clean - 1 kulka i po sprawie. Morderstwo = jakiś psychol - tortury - bestialstwa itp.

"Wg" jest tutaj kluczem. I ten skrót piszemy bez ., ignorancie.

Trolling is a art.

Opublikowano

mistrz w swoim fachu przypomina nazistę ktory kochał swoją rodzine jednak ją krzywdził a zabijach nieznajomych/niewinnych bez wachania

Opublikowano

Czytałem książkę o nim ,,Człowiek z lodu'' bardzo dobra książka , myślisz, że normalny człowiek posunąłby się do takich czynów jak on?

On po prostu z domu rodzinnego wyniósł oziębłość, bym człowiekiem bez uczuć, chociąż jeśli chodzi o sprawy biznesowe uważam go za honorowego.

Zwykle nie pastwił się nad ofiarami, lecz jeśli wymagało to zlecenie umiał pare ciekawych tricków (zostawienie człowieka na pożarcie szczurom w jaskini lub odcięcie ku*asa i oberwanie z niego skóry czy jakoś tak) :) Bardzo polecam książke :) można powiedzieć, że nasz rodak :D

btw. link do filmiku mi nie działa

Opublikowano

@up jeśli chcesz być taki jak on to nie wpadnij w rytyne i nie daj się złapać , wtedy będziesz i moim ideałem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...